No mazākajām spuldzītēm, līdz lielākajiem akumulatoriem.

Vignal ir labi pazīstams kā augstākās kvalitātes zīmols, kas izstrādāts un ražots, ievērojot visstingrākās ražotāju specifikācijas.
Vignal ir labi pazīstams kā augstākās kvalitātes zīmols, kas izstrādāts un ražots, ievērojot visstingrākās ražotāju specifikācijas.

 

 

Īsts speciālists un līderis komerciālo transportlīdzekļu signālierīču jomā. No aizmugurējiem lukturiem līdz gabarīt gaismas lukturiem, Vignal piedāvā daudz signālierīču, kas satiksmes dalībniekiem ļaus redzēt jūsu transportlīdzekli gan uz ceļa, gan bezceļu. Uzņēmumus pilnībā pārzina un ievēro starptautiskos noteikumus, lai izstrādātu produktus, kas uzlabos visu iesaistīto personu drošību. Vignal ir sevi pierādījis kā eksperts dizaina, fotometrisko un optisko prasību jomā.

Kravas automašīnas

Savā inovāciju procesā kravas auto ražotāji meklē partnerus ar starptautiskām zināšanām. Ar vairāk nekā 50 gadu pieredzi apgaismojuma un signālierīču jomā Vignal nodrošina īstenu izcilību. Uzņēmuma pastāvīgie jauninājumi attaisno tā līdera pozīcijas kravas auto tirgū.

PIEKABES UN PUSPIEKABES

Piekabju un puspiekabju ražotāji integrē tehnoloģijas, kuru prasības kļūst arvien sarežģītākas. Veicot LED integrēšanu apgaismojumā un signālierīcēs vairāk nekā 15 gadus, Vignal ir attīstījusi spēcīgas optoelektronikas prasmes. Lai reaģētu uz šo īpašo un specializēto tirgu, Vignal piedāvā pielāgotus risinājumus, kas atbilst visiem noteikumu ierobežojumiem.

MILITĀRI

Pielietojot militārām vajadzībām, produktiem ir jāiztur ārkārtēji apstākļi, kas noteikti nepastāvīgās tehniskajās specifikācijās. Vignal izstrādāto produktu augstā kvalitāte ļauj tos pielāgot katram konkrētajam tirgum. Vignal piedāvā daudzus militāros produktus transportlīdzekļu ražotājiem dažādiem ģeogrāfiskajiem galamērķiem.

BUSI UN ŠASIJAS KABĪNE

Kategorijām starp vieglajiem un kravas transportlīdzekļiem, nepieciešami izturīgi un kompakti produkti. Spēcīgā pieredze komerctransporta jomā ļāva Vignal izstrādāt ekonomiskus un tehniskus risinājumus, lai atbildētu uz šīm tirgus prasībām. Ar pilnu inovatīvu produktu klāstu Vignal piedāvā pielāgotu risinājumu katrai klienta specifikācijai.

PĀRVIETOŠANAS IEKĀRTAS UN AUTOIEKRĀVĒJI

Autoiekrāvējiem jābūt aprīkotiem ar optimizētu apgaismojumu, jo tie strādā vidē ar augstu potenciālu risku. Kā apgaismojuma speciālisti Vignal izstrādā novatoriskus un uzticamus produktus, lai uzlabotu drošību un uzlabotu komfortu. Vignal ir kļuvis par iecienītāko partneri svarīgākajiem pasaules pārvietošanas iekārtu ražotājiem.

LAUKSAIMNIECĪBA

Lauksaimniecības darbība tiecas pēc uzticamiem un inovatīviem produktiem, lai spētu strādāt dienu un nakti un justos pilnīgi droši. Vairāk nekā 50 gadus Vignal pamatdarbība ir transportlīdzekļu apgaismes un signālierīču gaismas plūsmas pārvaldība. Vignal piedāvā adaptētus risinājumus lauksaimnieku īpašajām vajadzībām, kuru optimālais vizuālais komforts veicina produktivitātes pieaugumu.

MEŽSAIMNIECĪBA

Līdzīgi kā būvniecības nozares, meža iekārtām jāiztur skarba vide. Klientu dažādība lika Vignal savu produktu dizainā iekļaut augstu prasību līmeni un izstrādāt šim tirgum pielāgotus produktus. Vignal izstrādāto lukturu un citu produktu drošums garantē mežsaimniecības transportlīdzekļu paredzamo efektivitāti.

Nevainojamas normatīvu zināšanas

Tieši Vignal pētniecības un attīstības centru galvenais uzdevums ir veikt dažādus testus, lai varētu piedāvāt kvalitatīvu un uzticamu produktu. Pateicoties jaunam un jaudīgam aprīkojumam, Vignal var precīzi analizēt produktus, lai piedāvātu labāko risinājumu.

Vignal produkti atbilst visiem aktuālajiem normatīviem un ievēro vietējos standartus attiecībā uz ceļu satiksmes drošību un lietotāju drošību. Vignal izstrādā visus savus produktus ar patiesu interesi par kvalitāti, drošību un atbilstību pašreizējiem noteikumiem. Uzņēmuma laboratorijas ļauj sagatavot produktus apstiprinājumiem, vienlaikus esot elastīgiem un atsaucīgiem.

Vignal testi un izmēģinājumi

OPTOELEKTRONIKA

Vignal inženieri izstrādā augsto tehnoloģiju risinājumus visās rūpniecības nozarēs. Sākot no detaļu izvēles līdz ķēdes struktūrai, komandas pēta un projektē elektroniskos dēļus, kas dod produktiem labāku siltuma vadību, mazāku patēriņu un ilgāku mūža ILGUMU.

FOTOMETRISKS

Gaismas meistarība ir Vignal darbs. Uzņēmuma inženieri veido novatorisku optiku, lai optimizētu savu produktu izstaroto gaismu. Papildus stilam un dizainam uzņēmums piedāvā nevainojamas normatīvās zināšanas un mēra savus produktus, lai nodrošinātu pilnīgu līdzību.

TERMISKIE UN VIBRĀCIJAS TESTI

Vignal lampas un projektori tiek pakļauti ārkārtējiem laika apstākļu testiem no -40 ° C līdz 90 ° C. Šie testi palīdz uzlabot produktu dizainu, lai piedāvātu pēc iespējas izturīgākas lampas.

Piekabes un kravas automašīnas visā ekspluatācijas laikā uz ceļiem, ko tās izmanto, ir pakļautas daudzām vibrācijām. Tāpēc vibrācijas testi ir daļa no neaizstājamajiem Vignal testiem. Vibrācijas pārbaudes daudzās stundās nodrošina produkta kvalitāti un garantē uguns pareizu darbību skarbā vidē.

ŪDENSIZTURĪBAS TESTI

Tā kā ūdens ir viens no signāl gaismu ienaidniekiem, Vignal savas lampas pakļauj ekstrēmiem laika apstākļiem. No vienkāršās lietus simulācijas līdz augstspiediena strūklai lampas tiek pakļautas visiem iespējamiem meteoroloģiskajiem apstākļiem. Tas ļauj  nodrošināt optimālu produkta hermētiskumu un izturību pret koroziju.

PROTOTIPI

Lai pārbaudītu jauna koncepta mehāniskās spējas, Vignal rīcībā ir pilna prototipu laboratorija ar 3D printeru floti.

SMD

Vignal inženieri var uzreiz izmēģināt savas elektronikas koncepcijas ar SMD (Surface Mounted Devices) mašīnām.

No mazākajām spuldzītēm, līdz lielākajiem akumulatoriem!