No mazākajām spuldzītēm, līdz lielākajiem akumulatoriem.

Jauna kravas automašīnas akumulatoru sērija - Galaxy EFB SMF
Jauna kravas automašīnas akumulatoru sērija - Galaxy EFB SMF

Jauna akumulatoru sērija kravas automašīnām - Galaxy EFB SMF, kurā apvienotas divas tehnoloģijas, lai neitralizētu sekas, kuras rodas no biežas akumulatoru izlādes. Tie ir paredzēti automašīnām, kuras tiek izmantotas gariem kravu pārvadājumiem ar autovadītāja atpūtas laiku pavadīšanu automašīnā, kā arī īpašiem transportlīdzekļiem, kas pārvadā bīstamas kravas.

Galaxy EFB SMF ir tehnoloģiski attīstīts produkts, kas atbilst tirgus prasībām attiecībā uz noslēgtiem akumulatoriem, kuriem nav nepieciešama apkope. Ņemot vērā, ka automašīna nav tikai darba vieta, bet arī autovadītāja dzīvesvieta attiecīgā pārvadājuma laikā, to akumulatori tiek pakļauti dziļai izlādei daudzo dīkstāves stundu laikā. Ilgstoša uzlāde no šāda līmeņa negatīvi ietekmē akumulatora darbības laiku un samazina tā kalpošanas mūžu. Jaunajos akumulatoros tiek izmantotas tehnoloģijas, kas neitralizē šos negatīvos efektus, pozitīvi ietekmējot un nodrošinot uzticamu akumulatora darbību.

EFB (Enhanced Flooded Battery) tehnoloģija - pozitīvu elektrodu un negatīvo materiālu (pussintētisko membrānu) mehāniska stiprināšana un īpaša jaunās paaudzes NANO CARBON 4XD oglekļa piedeva vairo akumulatora darbības ciklu skaitu - līdz pat 3 reizēm vairāk, salīdzinot ar standarta akumulatoriem. Turklāt NANO CARBON 4XD uzlabo spēju pieņemt lādiņu zemās temperatūrās, ļauj kontrolēt gāzu strāvu visā akumulatora darbības laikā un novērš sulfātu veidošanos uz elektrodiem, pagarinot to mūža ilgumu.

SMF (Sealed Maintance Free) labirintiskā struktūra, ieskaitot speciālu ieliktņu komplektu, nodrošina augstāku drošības pakāpi, samazinot elektrolītu tvaiku emisiju un nodrošinot pareizu akumulatoru darbību bez to apkopes.

Galaxy EFB SFM lieliski iederēsies transportlīdzekļos ar lielu motora jaudu, kas darbojas nepārtraukti, un automašīnās, kurās autovadītāju atpūtas laikā tiek izmantoti elektropatērētāji. Augsta lietošanas drošības līmeņa dēļ, tas ir īpaši ieteicams transportlīdzekļiem, kas pārvadā bīstamas kravas vai kravas, kurām nepieciešami īpaši pārvadāšanas apstākļi, piemēram, ķīmiskās vielas, pārtiku vai farmaceitiskos produktus. Akumulators ir piemērots uzstādīšanai uz transportlīdzekļa aizmugurējās ass, jo tam ir augsta triecienizturība. Galaxy EFB SMF tiek piedāvāts ar 225 Ah lielu ietilpību un attiecīgi 1150 A (EN) starta strāvu.

No mazākajām spuldzītēm, līdz lielākajiem akumulatoriem!